online succes is onze missie

are you ready for the launch?

Our mission

Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom. Bij Emixion geen sterke of heldhaftige verhalen of een super stoere reden van bestaan. Het verhaal van Emixion begon in 2005 zoals het verhaal van vele organisaties begint…

Inmiddels is het bijna twintig jaar geleden dat John Meijering besloot om zijn droom na te jagen en Emixion op te richten. Door de jaren heen is Emixion gegroeid van een zolderkamer-bedrijf naar een succesvolle organisatie. En we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front- en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

astronaut-with-tablet
telescope

Creating impact (online)

Bij Emixion creëren we impact, dat is waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie, maar we willen nog meer dat  jouw organisatie impact heeft op jullie doelgroepen.

circles

Kennis

We helpen jouw organisatie graag met een gloednieuwe website of webapplicatie, creëren de meest creatieve designs en volledige online marketingstrategieën.

atom

Drie-glimlachjes-beleid

Kwaliteit staat bij Emixion voorop en dat bewijzen we met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er alles aan om de droom van opdrachtgevers te vervullen met op maat gerealiseerde oplossingen.

mobile-monitor

Benieuwd naar meer?

Benieuwd waarmee Emixion jouw organisatie kan helpen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je ambities graag beter kennen.

The Crew

Bas Bas

Bas van der Ven

commander of UX/UI/graphics
Joris joris

Joris Woltman

commander of development
Fleur fleur-2

Fleur Roelofs

captain online marketing
Lonneke Lonneke

Lonneke Voerman

marketing rising star

Come aboard

Stagiair online marketing

Versterk ons marketingteam als meewerk-stagiair(e) online marketing! Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen. Al meer dan 19 jaar werken wij met trots mee aan het (online) succes van onze opdrachtgevers waaronder Sanidrõme, Grand Prix Radio, Frietenliefde, Notre Dame, Bruinsma verkeersopleidingen...

Mission portfolio

De Blauwe Graaf

Emixion heeft voor De Blauwe Graaf een nieuwe website gerealiseerd en een effectieve onlinestrategie en Google Ads campagne verzorgd.

+

van de doelgroep in NL kent De Blauwe Graaf

+

meer formulieraanvragen

+

Return on Investment (ROI)

Sanidr├Áme

Sanidrõme is dé professionele partner op het gebied van nieuwe badkamers, badkamer renovaties, douches en toiletten. Met hun landelijke formule en badkamershowrooms bieden zij stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige badkamerproducten voor iedereen.

+

verkeer via google

+

conversies

-

prijs per lead

Bruinsma rijopleidingen

Emixion heeft voor Bruinsma Rijopleidingen een volledige website verzorgd en online campagnes gelanceerd. Dankzij de gezamenlijke inzet is Bruinsma Rijopleidingen nu beter zichtbaar in zoekmachines.

+

organisch verkeer via Google

+

conversies

-

bedrag per conversie/lead

Galactic insights