online succes is onze missie

are you ready for the launch?

Our mission

Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom. Bij Emixion geen sterke of heldhaftige verhalen of een super stoere reden van bestaan. Het verhaal van Emixion begon in 2005 zoals het verhaal van vele organisaties begint…

Inmiddels is het bijna twintig jaar geleden dat John Meijering besloot om zijn droom na te jagen en Emixion op te richten. Door de jaren heen is Emixion gegroeid van een zolderkamer-bedrijf naar een succesvolle organisatie. En we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front- en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

astronaut-with-tablet
telescope

Creating impact (online)

Bij Emixion creëren we impact, dat is waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie, maar we willen nog meer dat  jouw organisatie impact heeft op jullie doelgroepen.

circles

Kennis

We helpen jouw organisatie graag met een gloednieuwe website of webapplicatie, creëren de meest creatieve designs en volledige online marketingstrategieën.

atom

Drie-glimlachjes-beleid

Kwaliteit staat bij Emixion voorop en dat bewijzen we met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er alles aan om de droom van opdrachtgevers te vervullen met op maat gerealiseerde oplossingen.

mobile-monitor

Benieuwd naar meer?

Benieuwd waarmee Emixion jouw organisatie kan helpen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je ambities graag beter kennen.

The Crew

fleur-2

Fleur Roelofs

online marketeer
John_V2

John Meijering

pilot & sales specialist
joris

Joris Woltman

commander of development
Hendrik

Hendrik Savelsberg

management consultant

Come aboard

Stagiair online marketing

Emixion groeit, waar we super trots op zijn! De online wereld wordt complexer en daardoor nog leuker! Wij mogen werken aan mooie projecten van Food, Logistiek, Onderwijs, Werving en Selectie tot Retail en Media! Ben je voor het creatief en doeltreffende nadenken over multichannel en marketing automation en heb je de ambitie om ook jouw digitale...

Afstudeerstage: Marketing & Design

Je gaat aan de slag met een uitdagende opdracht om de complete klantreis voor een klant van ons te ontwerpen en strategisch uit te werken. Deze klantreis omvat alle stappen vanaf het eerste contact van een potentiële klant met de website tot en met de nazorg na aankoop. Het doel is om een diepgaand inzicht te creëren in het proces en...

Mission portfolio

Sanidr├Áme

Sanidrõme is dé professionele partner op het gebied van nieuwe badkamers, badkamer renovaties, douches en toiletten. Met hun landelijke formule en badkamershowrooms bieden zij stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige badkamerproducten voor iedereen.

+
verkeer via google
+
conversies
-
prijs per lead

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio is een initiatief van Olav Mol en Alexander Stevens samen dé Founder partners van Grand Prix Radio. Op Grand Prix Radio wordt 24/7 een mix van Danceable Hits & Classics en autosport updates uitgezonden. Naast de reguliere radiozender kun je nu ook luisteren naar twee nieuwe stations, Grand Prix radio Classics en Dance Hits.

+
bezoekers
+
app downloads
+
radioluisteraars

Bruinsma rijopleidingen

Emixion heeft voor Bruinsma Rijopleidingen een nieuwe website, huisstijl en nieuwe online campagnes gerealiseerd. Dankzij de gezamenlijke inzet is Bruinsma Rijopleidingen nu beter zichtbaar in zoekmachines.

+
organisch verkeer via Google
+
conversies
-
bedrag per lead