Emixion .creating impact online

 

Google gaat kleine ondernemers en zzp-ers die willen groeien, steunen door hen kennis aan te bieden. Daarom is in november 2015 de Digitale Werkplaats gestart: een unieke serie evenementen die Google door heel Nederland verzorgt in samenwerking met Qredits Microfinanciering Nederland.

Ondernemers in de regio Nijmegen hebben de kans om aanwezig te zijn bij de volgende editie van de Digitale Werkplaats op 22 en 23 februari. De deelname is gratis. Het evenement duurt een ochtend of een middag.

Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd, BNZ lid Emixion is door Google gevraagd om daarbij aanwezig te zijn zodat bezoekers meer te weten kunnen komen over Zoekmachine optimalisatie (SEO), hoe kom ik hoger in Google?, adverteren in Google (SEA) en conversie optimalisatie

Hier kunnen workshops volgen met als doel uw onderneming te laten groeien. Deze workshops worden verzorgd in samenwerking met Qredits Microfinanciering Nederland. Op het programma staan onderwerpen als online vindbaarheid en verkoop, maar ook het financieren van groei en het vergroten van uw naamsbekendheid.

Aanmelden?

Kom een ochtend of middag naar de Digitale Werkplaats. Vergroot kennis, doe inspiratie op en netwerk met andere ondernemers, deelname is gratis. Ga voor meer informatie en het complete programma naar g.co/digitale werkplaats en meld u snel aan. Google en de Gemeente Nijmegen kijken uit om iedereen te ontmoeten tijdens de Digitale Werkplaats!

Met vriendelijke groet,
Pim van der Feltz

Directeur Google Nederland

Aanmelden kan via g.co/digitale werkplaats.

Contact met Emixion

Neem vandaag contact met ons op, dit duurt voor u slechts enkele minuten maar het levert u veel rendement op. Dus waar wacht u nog op? Zoals u heeft gezien is een investering in Emixion en eenbezoek aan ons kantoor in Nijmegen en Amsterdam een directe investering in uw vindbaarheid in Google, klanten én in uw organisatie.

Nijmegen
Kerkenbos 1103C, 6546 BC Nijmegen
KVK 09190941
BTW NL820275098B01
Amsterdam
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP Amsterdam

Uw gegevens