Emixion .creating impact online

Ben jij een Nijmeegse ZZPer of ondernemer in het MKB en wil jij een goede digitale (online) strategie? Kan jouw website, campagne en daarmee je business een nieuwe impuls gebruiken? Dan is de Nijmeegse digitaliseringsvoucher iets voor jou. Gemeente Nijmegen stelt maximaal € 2.500,00 subsidie aan digitaliseringsvouchers ter beschikking voor Nijmeegse MKB en ZZP ondernemers die juist nu willen digitaliseren.

In een tijd als deze zoekt elke ondernemer terecht naar een manier om zijn of haar onderneming in het vizier van (potentiële) klanten te krijgen. Met de digitaliseringsvoucher van gemeente Nijmegen kan jouw organisatie profiteren van betere online vindbaarheid voor relevante doelgroepen. De Gemeente Nijmegen ondersteunt Nijmeegse ondernemers die gemotiveerd zijn om hun onderneming op korte termijn te voorzien van een effectieve digitale strategie. Emixion helpt jouw onderneming graag bij het ontwikkelen en realiseren van een passende, succesvolle online strategie.

De Nijmeegse digitaliseringsvoucher ter waarde van € 2.500,00 kan ingezet worden wanneer jouw onderneming online diensten afneemt bij Nijmeegse ondernemingen die zich richten op online business, zoals Emixion.

De grote kleine lettertjes

 • De onderneming van de aanvrager is gevestigd in de gemeente Nijmegen;
 • De onderneming van de aanvrager heeft in totaal maximaal 10 werknemers (FTE);
 • De regeling geldt van 1 mei 2020 tot en met 31 oktober 2020 of de grens van het budget bereikt is;
 • De aanvrager moet duidelijk maken hoe de digitaliseringsvoucher bijdraagt aan het genereren van omzet die door de anderhalvemeter economie onder druk is komen te staan;
 • Per onderneming kan er één aanvraag voor ondersteuning van de digitalisering worden ingediend;
 • Het bedrag is maximaal 50% van de investering met een maximum van € 2 500,00;
 • De voucher is alleen inwisselbaar bij Nijmeegse ondernemingen die bij RvN@ zijn aangemeld. De complete lijst met Nijmeegse ondernemingen, waaronder Emixion, vind je via deze link;

Sinds de intelligente lockdown vanwege het coronavirus is het aantal online aankopen en het gebruik van online services exponentieel gestegen. In de directe periode na de ingang van de intelligente lockdown steeg de online omzet tot zo'n € 30 miljoen extra omzet per week (73%), volgens Thuiswinkel.org. Het juist nu belangrijk om online zo goed mogelijk en zo effectief mogelijk zichtbaar te zijn. Om online zichtbaarheid en vindbaarheid beter bereikbaar te maken voor Nijmeegse ondernemers, kunnen deze ondernemers via de Gemeente Nijmegen digitaliseringsvouchers aanvragen. Deze digitaliseringsvouchers dekken 50% van de investering, het maximale bedrag dat uitgekeerd kan worden is € 2.500,00.

Waarvoor kun je de digitaliseringsvouchers voor gebruiken?

Het team van Emixion bestaat uit online marketeers, web designers en web developers. De specialisten van Emixion hebben ruime kennis en ervaring in de online wereld en kunnen u op alle online vlakken ondersteunen. Emixion biedt ruime mogelijkheden bij de online ondersteuning van jouw onderneming. Dit komt de effectiviteit en de doelstelling van de subsidie in de vorm van de digitaliseringsvoucher ten goede.

Ter inspiratie geven we een aantal mogelijkheden en kansen waarbij Emixion jouw onderneming kan ondersteunen:

 • Online advies, een digitale strategie afgestemd op jouw businessmodel;
 • Een verbeterde website, betere en effectievere KPI's die meer omzet helpt genereren;
 • Investeren in digitalisering door realisatie van een (nieuwe) webshop, website en/of marketing campagne. Emixion werkt hierbij met vaste investeringen per maand, Website as a Service (WaaS) en/of Marketing as a Service (MaaS);
 • Koppelingen met andere digitale bronnen zoals met een CRM, Administratie en/of voorraadmanagement (PIM) systemen
 • Online vindbaarheid, het effectiever en relevanter maken van online campagnes;
 • Datamanagement
 • Website of webshops veiliger maken
 • Social media campagne voor het meetbaar bereiken en activeren van de gewenste doelgroep(en)
 • De ontwikkeling van een boekings- of voorraadbeheer systemen
 • Het ontwikkelen van een APP

Laat Emixion je helpen om het doel van de digitaliseringsvouchers te bereiken en je online ambities te realiseren. Om in aanmerking te komen voor de subsidie van maximaal € 2.500,00 moet je als Nijmeegse onderneming digitale dienstverlening afnemen bij een aangemeld Nijmeegse digitale dienstverlener. Emixion is een van die Nijmeegse dienstverleners, neem contact met ons op, we helpen je heel graag, effectief en vanzelfsprekend zo snel en goed als mogelijk!

Aanmelden voor € 2.500,00 RvN@ subsidie

Laat Emixion je helpen om het doel van de digitaliseringsvouchers te bereiken en je online ambities te realiseren. Om in aanmerking te komen voor de subsidie van maximaal moet je als Nijmeegse onderneming digitale dienstverlening afnemen bij een aangemeld Nijmeegse digitale dienstverlener.

Emixion is een van die Nijmeegse dienstverleners, neem contact met ons op, we helpen je heel graag, effectief en vanzelfsprekend zo snel en goed als mogelijk! Emixion zal je vanzelfsprekend ondersteunen gedurende de aanvraag, realisatie en de nazorg.

Digitaliseringsvoucher RvN@ subsidie

Aanmelden € 2.500,00 RvN@ subsidie digitalisering MKB

Ben je een Nijmeegse MKB of ZZP ondernemer en denk je ook na over een goede digitale (online) strategie? Kan je website, campagne en daarmee je business een nieuwe impuls gebruiken?

Meld je dan direct aan, de gemeente Nijmegen stelt namelijk maximaal € 2.500,00 subsidie ter beschikking voor Nijmeegse MKB en ZZP ondernemers die juist nu willen digitaliseren.

Emixion zal je vanzelfsprekend ondersteunen gedurende de aanvraag, realisatie en de nazorg.

Nijmegen
Kerkenbos 1053B, 6546 BB Nijmegen
KVK 09190941
BTW NL820275098B01
Amsterdam
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP Amsterdam
KVK 66121205
BTW NL856403386B01​

Uw gegevens