Stagiair HBO Online Marketing

Vacature omschrijving

Ben jij klaar om je carrière met een knal te starten? Zoek je een HBO (eind)stage waarin je écht een verschil kunt maken? Dan is een stage bij Emixion je ticket naar het oneindige universum van online marketing! 

Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen, een dynamisch en ambitieus full-service online marketing agency gevestigd in Nijmegen. Al meer dan 19 jaar sturen wij onze klanten naar nieuwe hoogtes met passie, lef en trots. Ons indrukwekkende sterrenstelsel van klanten omvat grote namen zoals Sanidrõme, Grand Prix Radio, Frietenliefde, Notre Dame, Bruinsma Verkeersopleidingen, Woody, Puur Sanh Restaurant en Wijnbar, Keukenstudio ter Laak en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bij Emixion tillen we creatieve campagnes, web- en app-development en strategische online impact naar de top. Klaar om op ontdekkingsreis te gaan? 

Een dag bij Emixion

Ochtend

Kickstart je dag: Begin je dag tussen 8:30 en 9:00 met een heerlijke kop koffie of thee en een warm welkom van Pixie, onze trouwe spacedog. Een dag bij Emixion begint altijd met een glimlach! 

Missiebriefing: We starten onze dag met een inspirerende missiebriefing. Samen bespreken we de voortgang van lopende missies en delen we de nieuwste trends en ideeën uit het universum van online marketing. Jouw frisse blik en sterrenstofideeën zijn meer dan welkom! 

Pauze

Lunchtijd en ontspanning: Laad je energie op met een gezellige lunch met je teamgenoten en maak een verfrissende wandeling buiten. Deze momenten zijn perfect om even te landen en nieuwe inspiratie op te doen voor de volgende missie. 

Middag

Creatief aan de slag

 • Ontwikkelen van onlinecampagnes: Werk mee aan innovatieve marketingcampagnes voor klanten zoals Grand Prix Radio, Sanidrõme, Frietenliefde en Puur Sanh Restaurant en Wijnbar. Bedenk en voer strategieën uit om de zichtbaarheid en het succes van onze klanten naar ongekende hoogten te tillen. 
 • Content creatie en optimalisatie: Schrijf pakkende en creatieve (SEO) content voor websites en social media. Zorg ervoor dat onze klanten altijd stralen in het uitgestrekte universum van het internet door gebruik te maken van zoekwoordonderzoek en de nieuwste SEO-technieken. 
 • Beheer van social mediakanalen: Creëer voor een consistente en krachtige online aanwezigheid voor onze klanten. Plan en publiceer posts, reageer actief op interacties en analyseer de prestaties om de impact van onze social mediastrategieën te maximaliseren. 
 • Analyseren en rapporteren: Gebruik tools zoals Google Analytics, Google Search Console en Google Ads om de prestaties van onze campagnes te monitoren en te optimaliseren. Ontwikkel je vaardigheden in het interpreteren van data en het omzetten ervan in bruikbare inzichten die onze klanten helpen hun doelen te bereiken en naar de top te stijgen! 
 • Optimaliseren van lopende missies: Blijf betrokken bij lopende campagnes en draag actief bij aan voortdurende verbeteringen en optimalisaties om maximale resultaten te garanderen. Samen met het team streven we ernaar dat onze campagnes consistent topprestaties lanceren. 
 • Evalueren en vieren: Aan het einde van de dag bespreken we de behaalde resultaten en maken wij ons klaar voor de volgende sprong in onze avontuurlijke reis door het universum van marketing en innovatie. Op vrijdag sluiten we natuurlijk af met een gezellige VrijMiBo, compleet met onze eigen REmixion Drive Inn Show. Maak je klaar voor een knallende afsluiting van de werkweek, waar we samen onze mijlpalen vieren! 

Lanceer je carrière bij Emixion!

Bij Emixion krijg je meer dan alleen een stageplek; wij bieden je een unieke ervaring die je lanceert naar een succesvolle carrière in online marketing. 

 • Echte impact: Betekenisvolle projecten en campagnes die een universeel verschil maken voor onze klanten. 
 • Diversiteit aan missies: Uitdagende projecten voor klanten uit diverse sectoren, van trendy restaurants tot toonaangevende mediabedrijven;
 • Creatieve vrijheid: Breng je creatieve ideeën tot leven en lever een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve marketingstrategieën;
 • Professionele groei: Ontwikkel je vaardigheden en krijg waardevolle inzichten van ervaren marketeers in een inspirerende en ondersteunende omgeving;
 • Gezellige werksfeer: Word onderdeel van een hecht team waar plezier en professionaliteit door het universum stralen. Met onze VrijMiBo's luiden we stijlvol het weekend in;
 • Uitstekende voorwaarden: Een fijne stagevergoeding, ruimtevaartkostenvergoeding en een basis waar je naar nieuwe hoogten wordt geleid, bij het Takenhofplein in Nijmegen-Zuid. 

Word jij onze nieuwe ster? 

Ontwikkel jezelf en geniet bij emixion van een onvergetelijke reis door het universum van online marketing.

Sluit je aan bij ons enthousiaste team en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van ons dynamische en creatieve crew members.

astronaut-with-tablet-flipped

Waar ben je goed in?

 • Passie voor marketing: Enthousiast is over alles wat met online marketing te maken heeft en wilt ontwikkelen en groeien in dit dynamische vakgebied;
 • Creatief en analytisch: Zowel creatieve ideeën kan bedenken als analytisch kan werken met data;
 • Zelfstandig en proactief: Zelfstandig taken kan oppakken en initiatief neemt om verbeteringen voor te stellen. 
 • Teamspeler: Goed kan samenwerken en bijdraagt aan de gezellige en positieve sfeer binnen ons team;
 • Gestructureerd en communicatief sterk: Goed georganiseerd is en duidelijk kan communiceren met collega's en klanten. 

Jouw voordelen

 • Maandelijske stagevergoeding;
 • Reiskosten (als je geen OV hebt)
 • Mee met teamuitjes
 • Vrijdagmiddagborrel met de REmixion Drive Inn Show

Are you ready for the launch?

Wil jij deel uitmaken van deze ruimte vol kansen en is de vacature Stagiair HBO Online Marketing echt iets voor jou? Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief en CV naar ons. Solliciteren doe je snel en heel eenvoudig online

Emixion neemt binnen 48 uur contact met je op, indien je sollicitatie aansluit bij de Vacature Stagiair HBO Online Marketing nodigen we je uit voor een kennismakkingsgesprek. Heb je nog vragen over Vacature Stagiair HBO Online Marketing neem dan contact op met John Meijering via 024 - 3482 9 16.

Wij kijken ernaar uit om je aan boord te nemen bij Emixion en samen de sterren te bereiken!

P.S. Ken je iemand die perfect is voor deze functie? Dan vinden we het erg tof als je deze vacature deelt!

Publicatiedatum: 15 oktober 2023