Our mission

.samen winnen we... altijd!

Our mission

Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom. Bij Emixion geen sterke of heldhaftig verhalen of een super stoere reden van bestaan. Het verhaal van Emixion begon in mei 2005 zoals het verhaal van vele organisaties begint…

Inmiddels is het bijna twintig jaar geleden dat John Meijering besloot om zijn droom na te jagen en Emixion op te richten. Door de jaren heen is Emixion gegroeid van een zolderkamer-bedrijf naar een succesvolle organisatie. En we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Samen winnen we.. altijd!

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

Our mission 1 – Creating impact (online)

Bij Emixion creëren we impact, dat is waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie, maar we willen nog meer dat jouw organisatie impact maakt op jullie doelgroepen. Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. We helpen jouw organisatie met een gloednieuwe website of webapplicatie, creëren de meest creatieve designs en/of volledige online marketing strategiën. Daarnaast hebben wij specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front en back-end). Wij hebben alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

Our mission 2 – Kennis

Bij alles wat we bij Emixion doen hebben we een heel duidelijk doel voor ogen: wij willen jouw organisatie aan tafel brengen bij de voor jou relevante doelgroepen. Hiermee willen wij jouw business laten groeien, online succes halen en jouw merken of diensten onder de aandacht brengen bij poteniele afnemers of partners. We helpen jouw organisatie graag met een gloednieuwe website of applicatie, creëren de meest creatieve designs en volledige online marketing strategieën.

Our mission 3 – Drie-glimlachjes-beleid

Kwaliteit staat bij Emixion voorop en dat bewijzen we met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er dan ook alles aan om de droom van opdrachtgevers te vervullen met behulp van op maat gerealiseerde oplossingen. Het team bestaat uit 14 creatieve specialisten die met een flinke dosis enthousiasme, kennis en lef aan het werk gaan. En dat elke dag opnieuw.

Our mission 4 – Benieuwd naar meer?

Spreekt ons verhaal je aan en ben je benieuwd naar meer? Benieuwd waarmee Emixion jouw organisatie kan helpen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je ambities graag beter kennen.