Business Support / Office Manager

Vacature omschrijving

Emixion groeit, waar we super trots op zijn! De online wereld wordt complexer en daardoor nog leuker! Wij mogen werken aan mooie projecten van Food, Logistiek, Onderwijs, Werving en Selectie tot Retail en Media! Ben je voor het creatief en doeltreffende nadenken over multi channel en marketing automation en heb je de ambitie om ook jou digitale groeiambities bij Emixion waar te maken? Dan gaan we er samen voor zorgen dat Emixion een van de meest toonaangevende online succes bureaus van Nederland wordt. Kom jij ons team versterken?

Taken en verantwoordelijkheden

Als Business Support / Office Manager bij Emixion ben je verantwoordelijk voor het hartelijk opnemen en verwerken van telefoongesprekken, post en e-mail. Kortom, je bent ons levende visitekaartje voor opdrachtgevers, partners en het team. Je bent een organisatie talent, hebt een goed inlevingsvermogen, sociale ‘voelsprieten’ en zet daarmee de juiste acties uit. Je krijgt energie van blij maken van opdrachtgevers en wegwerken van open eindjes en bent handig in digitale klussen als 1ste-lijns ondersteuning van support. Het boeken van in- en - verkoopfacturen, controleren van boekingen, verzorgen van managementrapportages valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Verder heb je uitstekende kennis van Exact Online, Basecone en Microsoft Office 365. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven waardoor je doorlopend de mogelijkheid hebt om jezelf te (blijven) ontwikkelen en je eigen creativiteit kwijt kan.

Wat wij bieden?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast en gedreven team. Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt. Wat wij jou nog meer bieden:

  • Een markt conform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €2.650 en €3.250);
  • Laptop;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Goede werksfeer in een gemotiveerd team;
  • Flexibele werkuren;
  • Vrijdagmiddagborrel;
  • Werk vanuit huis mogelijk;
  • Uitzicht op vaste aanstelling.
astronaut-with-tablet-flipped

Ervaring

Je hebt minimaal HBO/MBO werk- en denkniveau op het gebied van office management, online en financiële administratie, verkregen door een opleiding of ervaring. Je kunt goed en harmonieus samenwerken, je bent communicatief en kunt snel schakelen met collega's en opdrachtgevers. Je bent ambitieus, doortastend en flexibel en beschikbaar voor 32-40 uur.

Voordelen

Wij zijn Emixion. Een middelgrote en zeer gedreven organisatie met een indrukwekkend portfolio. Al meer dan 17 jaar werken wij mee aan het (online) succes van onze opdrachtgevers waaronder Sanidrõme, CNV Jongeren, CINOP, Notre Dame, Bruinsma, Saint Gobain, FIFPro, World 11 (in samenwerking met de FIFA), Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences), Grand Prix Radio (Inititief van Olav Mol) in Nederland, Nijmegen en omgeving.

Bij alles wat we doen, willen we opdrachtgevers blij maken en de doelgroepen van opdrachtgevers maximaal bereiken en activeren. Wij geloven dat de fun-factor sterk bijdraagt aan de teamspirit en daarmee ook aan het succes van Emixion en vanzelfsprekend ook aan die van onze opdrachtgevers.

Contactinformatie

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en je cv naar leukwerken@emixion.nl t.a.v. John Meijering. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust: 024 – 348 29 16.

Publicatiedatum: 23 september 2022