branding

Branding: huisstijl ontwikkeling en logo ontwerp

Een sterk merk is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Emixion helpt jou met het creëren van een onderscheidende merkidentiteit voor jouw bedrijf die jouw doelgroep aanspreekt en vertrouwen wekt. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt in de markt en nieuwe klanten aantrekt.

Huisstijlontwikkeling

Een consistente en herkenbare huisstijl is de basis van een sterk merk. Onze ervaren grafische vormgevers helpen jou bij het ontwikkelen van een unieke huisstijl die past bij de kernwaarden en persoonlijkheid van jouw organisatie. We zorgen voor een professionele uitstraling in al jouw communicatiekanalen, zowel online als offline. Onze huisstijlontwikkeling omvat onder andere:

  • Kleurenpalet en typografie: We selecteren de juiste kleuren en lettertypen die passen bij jouw merkidentiteit en de gewenste uitstraling.
  • Logo ontwerp: We creëren een opvallend en memorabel logo dat de essentie van jouw bedrijf weerspiegelt.
  • Visuele elementen: We ontwikkelen grafische elementen, pictogrammen en patronen die jouw huisstijl versterken.
  • Templates en documentatie: We creëren templates voor briefpapier, visitekaartjes en andere zakelijke documenten. Daarnaast stellen we een huisstijlhandboek op dat dient als leidraad voor het gebruik van de huisstijl.

van merkidentiteit tot huisstijl

Met een sterke huisstijl zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt, consistent is en een blijvende indruk maakt op jouw doelgroep.

mockup schermen 2

Logo ontwerp

Een krachtig logo is het gezicht van jouw merk. Onze getalenteerde grafisch vormgevers hebben een scherp oog voor detail en creativiteit om een logo te creëren dat jouw merk identificeert en onderscheidt van de concurrentie. Bij het ontwerpen van een logo houden we rekening met jouw bedrijfsidentiteit, doelgroep en gewenste uitstraling. We streven naar een uniek en tijdloos ontwerp dat zich kan aanpassen aan de evolutie van jouw merk. Door middel van nauwe samenwerking en zorgen we ervoor dat het uiteindelijke logo voldoet aan jouw verwachtingen en de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt.

RN7 concept@4x

Klaar voor een nieuwe merkidentiteit?

Til jouw merkidentiteit naar een hoger niveau met een totaal nieuwe branding, huisstijl en logo. Emixion staat voor jou klaar om een nieuwe branding te realiseren! Onthoud: Een sterke branding legt de basis voor succesvolle marketing en bedrijfsgroei. Investeer in jouw merkidentiteit met Emixion en neem vandaag nog contact op. De koffie staat voor je klaar!