MaaS

.Marketing as a service

Met MaaS hoef je je geen zorgen te maken over het inhuren van een heel team van marketingspecialisten. Wij bieden jou een compleet pakket aan marketingstrategie en diensten onder één dak. Dit bevat een breed scala aan mogelijkheden om jouw bedrijf online succesvol te maken en impact te creëren.

maas bg

Wat is marketing as a service?

Marketing as a Service (MaaS) is de complete oplossing en strategie voor jouw marketingbehoeften. Voor een vast bedrag per maand profiteert jouw organisatie van de expertise van marketing-, design- en development specialisten onder één dak. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, marketing automation, e-mailmarketing of contentmarketing, wij hebben de expertise en ervaring om jouw organisatie te laten groeien.

astronaut-with-tablet
atom

Gespecialiseerd team

al onze marketeers hebben hun eigen specialisme, alle krachten worden gebundeld om online impact te creëren voor jouw organisatie

ufo

Kosten efficiëntie

je betaalt een vast bedrag per maand. Dit zijn het aantal uren waarvoor onze specialisten aan de slag gaan, aan de hand van de behoefte op dat moment wordt er bepaald welke specialisten waarvoor ingezet worden.

satellite

Flexibiliteit

jij kiest de diensten die het beste bij de behoefte van jouw organisatie passen.

mobile-monitor

De nieuwste tools en technologieën

onze specialisten werken met de beste en meest efficiënte tools waar jouw organisatie van kan profiteren. Zonder zelf volledig op te draaien voor deze kosten.

De mogelijkheden van maas

Binnen de online marketing zijn er een breed scala aan mogelijkheden. Onze marketeers bezitten over de juiste kennis en specialisme. Samen kijken we naar de juiste marketingstrategie om jouw organisatie te laten groeien.

ook online impact creëren?

Enthousiast geworden om jouw marketing naar een hoger niveau tillen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe onze MaaS en WaaS jouw organisatie kan laten groeien. De kop koffie of thee staat al klaar!

Succesverhalen