WaaS

.Website as a service

Met WaaS hoef je je geen zorgen te maken over eenmalige hoge kosten voor een website. Wij bieden jou Website as a Service, waarbij we voor een vast bedrag per maand jouw nieuwe website, app of portal ontwikkelen.

Waas BG

Wat is Website as a Service?

De naam zegt het al, bij Website as a Service ontwikkelen onze specialisten van top tot teen jouw nieuwe website. Dit gaat verder dan alleen een tof en onderscheidend design, we zorgen ervoor dat de website voldoet aan de Googlerichtlijnen én converteert zodat jij kunt genieten van het succes! Voor een vaste investering per maand profiteert jouw organisatie van de expertise van al onze design-, marketing- en development specialisten onder één dak. Of het nu gaat om het creëren van een aantrekkelijk en converterend webdesign, het ontwikkelen van dynamische webapplicaties of het bouwen van gebruiksvriendelijke portals, wij hebben de expertise en ervaring om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Door het WaaS concept ontwikkelen we één keer een website die vanaf dat moment continu doorontwikkeld wordt binnen de WaaS afspraken.

De mogelijkheden van WaaS

Binnen Website as a Service zijn er verschillende mogelijkheden. Onze developers bezitten over de juiste kennis en specialisme om duurzame en innovatieve oplossingen te bouwen, voor langdurig online succes van jouw organisatie!

Onze werkwijze: the launch of your project

Bij een WaaS project starten we altijd met een creatieve sessie. Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op de strategie, doelen, doelgroep, identiteit en wensen van jouw organisatie. Op basis hiervan maken we een planning per fase met de bijbehorende milestones. We brengen de klantreis in kaart, doen een zoekwoordonderzoek en ontwikkelen het contentplan en design. Vanuit hier starten onze developers met het ontwikkelen van de website, app of portal. Tegelijkertijd wordt de content uitgewerkt en gevuld. De platformen worden ingericht en de go-live van de website is in zicht. Ready to launch!

Ook online impact creëren?

Enthousiast geworden om jouw website naar een hoger niveau tillen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe onze MaaS en WaaS jouw organisatie kan laten groeien. De kop koffie of thee staat al klaar!

Succesverhalen