Bruinsma rijopleidingen

Emixion heeft voor Bruinsma Rijopleidingen een volledige website verzorgd en online campagnes gelanceerd. Dankzij de gezamenlijke inzet is Bruinsma Rijopleidingen nu beter zichtbaar in zoekmachines.

Screenshot tablet Bruinsma
+
organisch verkeer via Google
+
conversies
-
bedrag per conversie/lead

Samen winnen we... altijd!

Niet alleen de techniek en content zijn onder handen genomen, Emixion heeft ook de merkidentiteit een update gegeven. Het logo maar ook vooral de look-and-feel van de website zijn geheel vernieuwd waardoor deze beter bij de doelgroep aansluit. De nieuwe website van Bruinsma Rijopleidingen is gebouwd met de nieuwste technologieën en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Emixion heeft ervoor gezorgd dat de website snel laadt en gemakkelijk te navigeren is voor bezoekers.

Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines, heeft Emixion gezorgd voor een goede SEO-optimalisatie. Dit betekent onder andere dat er relevante zoekwoorden zijn verwerkt in teksten en dat de meta title en meta description optimaal zijn ingevuld. Hierdoor verschijnt de website van Bruinsma Rijopleidingen hoger in zoekresultaten, waardoor ze meer bezoekers trekken.

Verder hebben wij de Autofox koppeling geimplementeerd in de website van Bruinsma.

In samenwerking met Emixion heeft Bruinsma Rijopleidingen nu een professionele website die goed gevonden wordt door zoekmachines en een efficiënte online campagne. Dit heeft geresulteerd in een groei van het aantal klanten en een verbetering van de online zichtbaarheid van het bedrijf.


Naast het bouwen van onze nieuwe website zorgt Emixion onder andere ook voor een betere online vindbaarheid en houden zij de trends in het digitale landschap voor ons in de gaten waardoor wij onze doelgroep beter kunnen bereiken!

Frank Hoornenborg

.directeur

Meer weten over deze samenwerking? Heb je vragen, wil je advies op maat of wil je sparren over een mooie uitdaging? Maak een afspraak!