Bruinsma rijopleidingen

Emixion heeft voor Bruinsma Rijopleidingen een nieuwe website, huisstijl en nieuwe online campagnes gerealiseerd. Dankzij de gezamenlijke inzet is Bruinsma Rijopleidingen nu beter zichtbaar in zoekmachines.

Screenshot tablet Bruinsma
+
organisch verkeer via Google
+
conversies
-
bedrag per lead

Samen winnen we... altijd!

Niet alleen de techniek en content zijn onder handen genomen, Emixion heeft ook de merkidentiteit onderzocht en volledig afgestemd op de doelgroep(en). Het logo, de huisstijl en vooral de look-and-feel van de website zijn geheel vernieuwd en gemoderniseerd waardoor deze veel beter aansluit bij de huidige tijd en doelgroep(en). De nieuwe huisstijl is ook doorgevoerd in alle off- en online uitingen.

De nieuwe website van Bruinsma Rijopleidingen is gerealiseerd in Laravel Opensource Framework met de nieuwste technologieën en is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines en alle internetrichtlijnen. De website wordt technisch doorlopend geoptimaliseerd op de vindbaarheid zodat de website blijft voldoen aan de ineternet- en Googlerichtlijnen. Emixion heeft er met de juiste hosting serverinrichting voor gezorgd dat de website onder 1 seconde laadt, dit is het meest primaire waarop websites gewaardeerd worden. UI/UX design en doelgroeponderzoek heeft ervoor gezorgd dat de klantreis maximaal intiutief is, zodat de website eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is voor bezoekers.

Vindbaarheid website (SEA/SEO) 

Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden wordt door zoekmachines, heeft Emixion gezorgd voor een goede SEO strategie. Om maxiaal relevant vindbaar te zijn, zijn er relevante zoekwoord(en)combinaties geselecteerd die aansluiten bij de doelstellingen en beoogde doelgroep(en). Deze zoekwoord(en)combinaties zijn op de juiste manier verwerkt in de content en meta title en meta description. Hierdoor is de website van Bruinsma Rijopleidingen beter te vinden en krijgen de zoekresultaten van Bruinsma hoger in zoekmachine ranking waardoor de website van Bruinsma meer relevante bezoekers krijgt. +65% organische bezoekers via Google en +246% meer conversies.

In samenwerking met Emixion heeft Bruinsma Rijopleidingen nu een professionele website die maximaal en relevant gevonden wordt door zoekmachines en een efficiënte online campagne. Dit heeft geresulteerd in een groei van het aantal klanten en een verbetering van de online zichtbaarheid!

API-koppeling met Autofox

De website heeft een API-koppeling met Autofox, de specialisten in rijschoolsoftware. Autofox is speciaal ontworpen voor rijscholen zoals Bruinsma. De leads worden via deze koppeling direct ingegeven in de Bruinsma CRM omgeving. Hierbij worden conversies van betaalde opdrachten doorgemeten zodat er feitelijk, waardevol en inzicht is in de succesen die behaald worden met de nieuwe website, huisttijl en campagnes van Bruinsma.

Naast het realiseren van onze nieuwe website zorgt Emixion ook voor een betere online vindbaarheid en houden zij de trends in het digitale landschap voor ons in de gaten waardoor wij onze doelgroep beter kunnen bereiken!

Frank Hoornenborg

.directeur

Meer weten over deze samenwerking? Heb je vragen, wil je advies op maat of wil je sparren over een jullie eigen online succes? Maak een afspraak, samen winnen we... altijd!