Keukenstudio ter Laak

Al meer dan 60 jaar is Keukenstudio ter Laak een begrip in de Bollenstreek. Het is meer dan een showroom vol keukeninspiratie. Het is een team van enthousiaste professionals die je van begin tot eind begeleiden in het ontwerpproces van je nieuwe keuken. Er is met veel aandacht een nieuwe website gerealiseerd. Door middel van een doordacht webdesign, technologische innovaties en effectieve marketingstrategieën draagt Emixion bij aan de groeiende online aanwezigheid voor Keukenstudio ter Laak. Daarnaast zijn we continu bezig met optimaliseren van de website.

ter-laak-screenshot
+
meer conversies uit organisch verkeer
+
meer conversies in 2023
+
meer formulieren verzonden in 2023

optimalisatie van webdesign en content

De bestaande huisstijl van Keukenstudio ter Laak is doorgetrokken in het webdesign. Het webdesign is voor zowel desktop als mobiel geoptimaliseerd. De nadruk op de visuele elementen zoals beeldmateriaal geeft bezoekers een levendige indruk van de keukenmogelijkheden.

Door het toevoegen van gerealiseerde keukens krijgt de bezoeker een goed beeld van de kwaliteit en vakkundigheid en kan zich op de website vollop laten inspireren voor een nieuwe keuken. Daarnaast is er een integratie met Klantenvertellen.nl (waar ze gemiddeld een verdiende 9,4 scoren!) waardoor beoordelingen direct op de website te lezen zijn.

van strategie naar relevante blogs

Om organisch zoekverkeer te genereren is er gekozen voor een contentstrategie met waardevolle en relevante blogs. Hierbij zijn we gestart met een strategische sessie om een duidelijk beeld te krijgen van de klantreis. Daarna zijn de buyer persona's uitgewerkt, is er zoekwoordonderzoek gedaan en is er een definitief contentplan gemaakt.

SEO en SEA

De SEO van de website wordt voortdurend geoptimaliseerd door linkbuilding te optimaliseren en organische content toe te voegen, zoals keukeninspiratie, gerealiseerde keukens en blogs. Voor SEA wordt getarget op de lokale doelgroep rondom de showroom, waarbij de focus ligt op verschillende keukenstijlen en merken.

Door een slimme mix van marketingkanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Bing en Google, is Keukenstudio ter Laak beter vindbaar. In januari 2024 is het organisch verkeer met meer dan 70% gestegen ten opzichte van 2023. Daarnaast is het aantal conversies uit organisch verkeer in dezelfde periode met maar liefst 200% toegenomen.

keukeninspiratie op Pinterest

Emixion helpt Keukenstudio ter Laak voortdurend bij het adverteren op Pinterest en het creëren van inspirerende content in de vorm van wekelijkse pins. Doorlopende inspanningen op dit gebied zorgen voor een blijvende interactie met de doelgroep en een stijgende lijn in het aantal bezoekers op de website. Met alle inspanningen hebben we maar liefst meer dan 1 miljoen impressies bereikt sinds juli 2023! mockup laptop ter laak_

Emixion is trots op de inzet van een naadloze integratie van design, technologie en marketingstrategieën voor Keukenstudio ter Laak, met indrukwekkende groeicijfers als blijvend resultaat!

Goed bedrijf, maakt prachtige websites!

Chiel Ter Laak

.eigenaar

Meer weten over deze samenwerking? Heb je vragen, wil je advies op maat of wil je sparren over een jullie eigen online succes? Maak een afspraak, samen winnen we... altijd!