Sanidrõme

Sanidrõme is dé professionele partner op het gebied van nieuwe badkamers, badkamer renovaties, douches en toiletten. Met hun landelijke formule en badkamershowrooms bieden zij stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige badkamerproducten voor iedereen.

sanidrome-screenshot-1
+
verkeer via google
+
conversies
-
prijs per lead

De samenwerking met Sanidrõme vindt al vele jaren steeds meer diepgang en daar zijn we ontzettend trots op. Emixion had niet alleen de eer om de website te creëren, we nemen ook de online marketing uitingen voor Sanidrõme op ons. Het doel van de Google Ads-campagnes die wij beheren voor Sanidrõme is om de vindbaarheid van Sanidrõme bij de doelgroep te verhogen en om relevante conversies te realiseren.

Meerdere keren per jaar voert Sanidrõme groots campagne, offline, online, social media. Tijdens deze campagnes verzorgen wij Google Ads campagnes in zowel het zoeknetwerk als het display netwerk. Deze campagnes zijn groots opgezet en van korte duur, wat betekent dat er in korte tijd veel werk verricht moet worden en veel resultaat behaald moet worden. Bij Emixion draaien we er de hand niet voor om, wij doen alles wat nodig is om het project, de klant en ons eigen team boven zichzelf uit te laten stijgen!

We hopen dan ook dat we nog jaren mogen genieten van deze samenwerking en we ons kunnen blijven inzetten voor dit prachtige bedrijf.

Bij Sanidrõme staat kwaliteit door vakmanschap hoog in het vaandel en dat is wat wij ook ervaren bij Emixion. Een perfecte match!

Evelien Bekers

.Communicatie Manager

Meer weten over deze samenwerking? Heb je vragen, wil je advies op maat of wil je sparren over een mooie uitdaging? Maak een afspraak!