online succes is onze missie

are you ready for the launch?

Our mission

Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom. Bij Emixion geen sterke of heldhaftige verhalen of een super stoere reden van bestaan. Het verhaal van Emixion begon in 2005 zoals het verhaal van vele organisaties begint…

Inmiddels is het bijna twintig jaar geleden dat John Meijering besloot om zijn droom na te jagen en Emixion op te richten. Door de jaren heen is Emixion gegroeid van een zolderkamer-bedrijf naar een succesvolle organisatie. En we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front- en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

astronaut-with-tablet
telescope

Creating impact (online)

Bij Emixion creëren we impact, dat is waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie, maar we willen nog meer dat  jouw organisatie impact heeft op jullie doelgroepen.

circles

Kennis

We helpen jouw organisatie graag met een gloednieuwe website of webapplicatie, creëren de meest creatieve designs en volledige online marketingstrategieën.

atom

Drie-glimlachjes-beleid

Kwaliteit staat bij Emixion voorop en dat bewijzen we met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er alles aan om de droom van opdrachtgevers te vervullen met op maat gerealiseerde oplossingen.

mobile-monitor

Benieuwd naar meer?

Benieuwd waarmee Emixion jouw organisatie kan helpen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je ambities graag beter kennen.

The Crew

Roy Royke

Roy Verburgt

medior crew member development
Juul-1 2 Juul-website 2

Juul Meijering

graphic design & social media star
Ruben Ruben hover

Ruben Vesterink

junior crew member development
Pixie nieuw pixie 2

Spacedog Pixie

cookie management

Come aboard

Stagiair online marketing

Versterk ons marketingteam als meewerk-stagiair(e) online marketing! Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen. Al meer dan 19 jaar werken wij met trots mee aan het (online) succes van onze opdrachtgevers waaronder Sanidrõme, Grand Prix Radio, Frietenliefde, Notre Dame, Bruinsma verkeersopleidingen...

Stagiair HBO Online Marketing

Ben jij klaar om je carrière met een knal te starten? Zoek je een HBO (eind)stage waarin je écht een verschil kunt maken? Dan is een stage bij Emixion je ticket naar het oneindige universum van online marketing!  Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen, een dynamisch en ambitieus...

Mission portfolio

Keukenstudio ter Laak

Al meer dan 60 jaar is Keukenstudio ter Laak een begrip in de Bollenstreek. Het is meer dan een showroom vol keukeninspiratie. Het is een team van enthousiaste professionals die je van begin tot eind begeleiden in het ontwerpproces van je nieuwe keuken. Er is met veel aandacht een nieuwe website gerealiseerd. Door middel van een doordacht webdesign, technologische innovaties en effectieve marketingstrategieën draagt Emixion bij aan de groeiende online aanwezigheid voor Keukenstudio ter Laak. Daarnaast zijn we continu bezig met optimaliseren van de website.

+

meer conversies uit organisch verkeer

+

meer conversies in 2023

+

meer formulieren verzonden in 2023

De Blauwe Graaf

Emixion heeft voor De Blauwe Graaf een nieuwe website gerealiseerd en een effectieve onlinestrategie en Google Ads campagne verzorgd.

+

van de doelgroep in NL kent De Blauwe Graaf

+

meer formulieraanvragen

+

Return on Investment (ROI)

Frietenliefde

Met een hart vol passie voor friet en gezelligheid werd Frietenliefde in 2017 opgericht door Bas. Zijn liefde voor lekker eten en het samen zijn vormde de inspiratie voor een mobiele frietkraam waar hij door heel Nederland de beste, versgebakken friet kon leveren. Het begon allemaal met opknappen van een frietkraam, wat is uitgegroeid naar een goedlopend concept met 6 mobiele frietkramen!

Emixion heeft met veel trots een prachtige, nieuwe website gerealiseerd inclusief:

  • Maatwerk CRM/eCommerce module
  • Geoptimaliseerd bestelproces
  • Maatwerk geautomatiseerde e-mailflow 
  • Koppeling met Mollie
  • SEO geoptimaliseerde teksten

+

meer conversies uit betaald verkeer

+

meer conversies uit direct verkeer

+

stijging in conversiepercentage van formulieren

Galactic insights