online succes is onze missie

are you ready for the launch?

Our mission

Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom. Bij Emixion geen sterke of heldhaftige verhalen of een super stoere reden van bestaan. Het verhaal van Emixion begon in 2005 zoals het verhaal van vele organisaties begint…

Inmiddels is het bijna twintig jaar geleden dat John Meijering besloot om zijn droom na te jagen en Emixion op te richten. Door de jaren heen is Emixion gegroeid van een zolderkamer-bedrijf naar een succesvolle organisatie. En we zijn nog lang niet klaar met groeien!

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact. Met een succesvol team van specialisten op het gebied van online marketing, grafisch design, webdevelopment (front- en back-end), hebben we alle kennis in huis voor elke online uitdaging.

astronaut-with-tablet
telescope

Creating impact (online)

Bij Emixion creëren we impact, dat is waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie, maar we willen nog meer dat  jouw organisatie impact heeft op jullie doelgroepen.

circles

Kennis

We helpen jouw organisatie graag met een gloednieuwe website of webapplicatie, creëren de meest creatieve designs en volledige online marketingstrategieën.

atom

Drie-glimlachjes-beleid

Kwaliteit staat bij Emixion voorop en dat bewijzen we met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er alles aan om de droom van opdrachtgevers te vervullen met op maat gerealiseerde oplossingen.

mobile-monitor

Benieuwd naar meer?

Benieuwd waarmee Emixion jouw organisatie kan helpen? Of is er al een duidelijk doel voor ogen en heb je onze hulp nodig om deze te bereiken? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je ambities graag beter kennen.

The Crew

Joris joris

Joris Woltman

commander of development
Pixie nieuw pixie 2

Spacedog Pixie

cookie management
Roy Royke

Roy Verburgt

medior crew member development
John John_Meijering_Emixion

John Meijering

pilot & sales specialist

Come aboard

Stagiair online marketing

Versterk ons marketingteam als meewerk-stagiair(e) online marketing! Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen. Al meer dan 19 jaar werken wij met trots mee aan het (online) succes van onze opdrachtgevers waaronder Sanidrõme, Grand Prix Radio, Frietenliefde, Notre Dame, Bruinsma verkeersopleidingen...

Stagiair HBO Online Marketing

Ben jij klaar om je carrière met een knal te starten? Zoek je een HBO (eind)stage waarin je écht een verschil kunt maken? Dan is een stage bij Emixion je ticket naar het oneindige universum van online marketing!  Emixion is een bruisend full service online marketingbureau in Nijmegen, een dynamisch en ambitieus...

Mission portfolio

De Blauwe Graaf

Emixion heeft voor De Blauwe Graaf een nieuwe website gerealiseerd en een effectieve onlinestrategie en Google Ads campagne verzorgd.

+

van de doelgroep in NL kent De Blauwe Graaf

+

meer formulieraanvragen

+

Return on Investment (ROI)

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio is een initiatief van Olav Mol en Alexander Stevens samen dé Founder partners van Grand Prix Radio. Op Grand Prix Radio wordt 24/7 een mix van Danceable Hits & Classics en autosport updates uitgezonden. Naast de reguliere radiozender kun je nu ook luisteren naar twee nieuwe stations, Grand Prix radio Classics en Dance Hits.

+

bezoekers

+

app downloads

+

radioluisteraars

Frietenliefde

Met een hart vol passie voor friet en gezelligheid werd Frietenliefde in 2017 opgericht door Bas. Zijn liefde voor lekker eten en het samen zijn vormde de inspiratie voor een mobiele frietkraam waar hij door heel Nederland de beste, versgebakken friet kon leveren. Het begon allemaal met opknappen van een frietkraam, wat is uitgegroeid naar een goedlopend concept met 6 mobiele frietkramen!

Emixion heeft met veel trots een prachtige, nieuwe website gerealiseerd inclusief:

  • Maatwerk CRM/eCommerce module
  • Geoptimaliseerd bestelproces
  • Maatwerk geautomatiseerde e-mailflow 
  • Koppeling met Mollie
  • SEO geoptimaliseerde teksten

+

meer conversies uit betaald verkeer

+

meer conversies uit direct verkeer

+

stijging in conversiepercentage van formulieren

Galactic insights